Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opitý taxikár nabúral do iného auta a navyše sa správal agresívne
Zdielať na

Opitý taxikár nabúral do iného auta a navyše sa správal agresívne

BRATISLAVA / Opitý taxikár pri cúvaní nabúral do iného auta. Policajtom nadával, kričal na nich a odmietal fúkať. Incident sa odohral v bratislavskom Novom Meste.

Takto sa správal 31-ročný taxikár nielen k policajtom, ale aj k mužovi, ktorému nabúral do auta. Poškodený vodič sa s ním snažil celú záležitosť vyriešiť, ale neúspešne. Taxikár sa k nemu správal útočne, musel preto zavolať políciu. Vodič, ktorý mal v podvečerných hodinách pri cúvaní nabúrať do osobného auta, odmietal spolupracovať, preto mu policajti nasadili putá.

Policajti sa mužovi po celý čas snažili vysvetliť ako má fúkať a prečo si predtým nemôže zapáliť cigaretu. Fajčenie by totiž ovplyvnilo výsledok dychovej skúšky. Nakoniec sa im agresora podarilo presvedčiť. "Vodičovi bolo dychovou skúškou nameraná hodnota nad jedno promile alkoholu v dychu," informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

31-ročný muž z Bratislavy pracuje v jednej z taxi firiem iba dva mesiace. Podľa informácií TV JOJ s ním boli od začiatku veľmi spokojní a neboli s ním žiadne problémy. Mimo kameru nám povedali, že takéto správanie, aké agresívny muž previedol, je absolútne neakceptovateľné a celý incident im je ľúto.

"V súčasnosti sa vykonáva vo veci skrátené vyšetrovanie a osoba sa nachádza v cele predbežného zadržania," uviedol Szeiff. Taxikár si svojim agresívnym správaním narobil poriadne problémy, a to nielen v práci. Na krku už má obvinenie pre trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy