Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veľká policajná akcia v Bratislavskom a Trnavskom kraji: Policajti zaistili heroín a obrovské množstvo peňazí
Zdielať na

Veľká policajná akcia v Bratislavskom a Trnavskom kraji: Policajti zaistili heroín a obrovské množstvo peňazí

BRATISLAVA / Veľká policajná akcia prebiehala v utorok, 14. marca, od rána až do popoludňajších hodín na západnom Slovensku. Podľa informácií televízie JOJ sa policajti zamerali na dílerov drog.

Policajti zasahovali v dvoch bytoch v Rohožníku, dvoch bytoch v Šamoríne a v jednom rodinnom dome v Dunajskej Lužnej. Počas akcie zadržali policajti 6 mužov a jednu ženu. A práve zadržaná žena sa snažila po zatknutí hodiť tieň podozrenia na susedov.

Obyvatelia Šamorína sa sťažujú, že za ostatné obdobie sa podľa nich zvýšil počet dílerov v meste. "Deti rozprávali, že im už ponúkali. Ja nechodím po meste, len do školy a domov," uviedol obyvateľ Šamorína. Keďže časť zásahu prebiehala na ulici, miestni hneď tušili, že čo je za policajnou akciou. "Okolo desiatej som videl všetky tie razie. Podľa mňa ide o drogy," opísal situáciu obyvateľ Šamorína. Problém s dílermi, ktorí patrili do jedného gangu mali aj v Dunajskej Lužnej, kde sa rodina so slzami v očiach lúčila so zadržaným.

Päť zo zadržaných skončilo za mrežami. Pri domových prehliadkach našli heroín a veľké množstvo hotovosti. Na viacerých miestach policajtom pomáhali aj špeciálne vycvičené psy, ktoré sú určené na vyhľadávanie drog a slúžia na Finančnej správe. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy