Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragédia na Dunaji: Z rieky vytiahli utopenú dôchodkyňu
Zdielať na

Tragédia na Dunaji: Z rieky vytiahli utopenú dôchodkyňu

BRATISLAVA / Už jej nedokázali pomôcť. V Bratislave vytiahli z rieky utopenú 80-ročnú dôchodkyňu. Ako sa ocitla vo vode zatiaľ nie je známe.

Krátko po jednej hodine popoludní si na hladine Malého Dunaja všimol rybár ľudské telo. Spočiatku si myslel, že na hladine pláva modré igelitové vrece. Až neskôr si všimol, že je to vetrovka, do ktorej bol oblečený človek, s tvárou pod hladinou. "Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby bolo požiadané o súčinnosť v súvislosti s vytiahnutím mŕtvoly ženského pohlavia na Hradskej ulici," informoval Martin Balko, lekár Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

V krátkom čase k rieke dorazila policajná hliadka, ktorá telo vytiahla bližšie k brehu. Po otočení tela zistili, že ide o staršiu ženu. "Na mieste sa nachádzala hliadka polície, ktorá vyťažením hovoru v súčinnosti s našim lekárom, operátorom na tiesňovej linke, potvrdila úmrtie. Tým pádom sme záchrannú službu na miesto nevysielali a udalosť sme postúpili priamo obhliadajúcemu lekárovi," doplnil Balko.

Podľa informácii TV JOJ ide o 80-ročnú ženu, ktorá bol mŕtva približne len dve hodiny. Obhliadajúci lekár na mieste nepotvrdil ani nevylúčil cudzie zavinenie. Presnú príčinu smrti určí až nariadená pitva.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy