Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prišiel domov opitý a napadol matku svojho dieťaťa. Mal po nej hodiť aj mikrovlnku
Zdielať na

Prišiel domov opitý a napadol matku svojho dieťaťa. Mal po nej hodiť aj mikrovlnku

PRIEVIDZA / Prievidzskí policajti vyšetrujú fyzické napadnutie ženy, ktorá skončila so zraneniami v nemocnici.

35-ročný muž prišiel do bytu v Prievidzi v poobedných hodinách. Bol pod vplyvom alkoholu, správal sa agresívne a fyzicky napadol matku svojho dieťaťa. "Ženu mal najskôr viackrát udrieť do oblasti hlavy a tváre. Potom mal začať rozbíjať rôzne veci v byte. Po žene mal hádzať takmer všetko, čo mu prišlo pod ruku. Taniere, hrnce a dokonca po žene mal hodiť aj mikrovlnnú rúru," informovala polícia na sociálnej sieti. Muž mal svoju družku škrtiť oboma rukami pod krkom a vyhrážať sa jej so slovami ,,zabijem ťa, raz ťa určite zabijem.“

"Poškodenej boli spôsobené konaním muža zranenia, ktoré si vyžiadali jej hospitalizáciu v nemocnici," uviedla polícia. Agresívneho muža policajti z zadržali a putoval do cely policajného zaistenia. "Bola s ním vykonaná dychová skúška, ktorá skončila s výsledkom 2,40 promile alkoholu," doplnila polícia. Podľa polície už muž v minulosti trestné činy spáchal. "Zadržaný muž bol už v minulosti 9-krát súdne trestaný, a to aj za násilné trestné činy," upresnila polícia.

Polícia už voči agresívnemu mužovi vzniesla obvinenie z prečinu Nebezpečné vyhrážanie. "Poverený príslušník zároveň predložil prokurátorovi spisový materiál spolu s podnetom na väzobné stíhanie obvineného. Zákon v tomto prípade umožňuje uložiť trest odňatia slobody v rozmedzí 6 mesiacov až 3 roky," uzavrela polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy