Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Polícia pátra po mužovi, ktorý nožom ohrozoval predavačku. Pri odhalení totožnosti páchateľa môžete pomôcť aj vy
Zdielať na

Polícia pátra po mužovi, ktorý nožom ohrozoval predavačku. Pri odhalení totožnosti páchateľa môžete pomôcť aj vy

SPIŠSKÁ BELÁ / Kežmarskí kriminalisti pátrajú po mužovi, ktorý v Spišskej Belej ohrozoval nožom predavačku potravín. Chcel peniaze. Pri odhalení totožnosti páchateľa môžete pomôcť aj vy.

18. februára vo večerných hodinách vošiel zatiaľ neznámy muž do predajne potravín v Spišskej Belej. Mal na hlave kapucňu a na tvári rúško. Predavačka netušila, že zákazník neprišiel len nakupovať. Správal sa normálne, vzal si malú sladkosť a zaplatil. V momente, keď mu predavačka vydávala, chytil ju za ruku, z rukáva vytiahol nôž a žiadal peniaze z pokladne. 

Páchateľovi sa nepodarilo otvoriť pokladňu, zľakol sa a ušiel. "V tomto prípade je začaté trestné stíhanie pre zločin lúpeže a vykonávajú sa všetky potrebné úkony. Na mieste bolo zaistených viacero stôp," informuje riaditeľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Kežmarok Pavol Gaborčák. Kriminalisti už majú k dispozícii aj iné kamerové záznamy. 

Totožnosť muža je zatiaľ stále neznáma. Majiteľ potravín o udalosti rozprávať nechcel, takisto o tom nechcela hovoriť ani predavačka. "Chcem sa obrátiť na pomoc občanov, ktorí možno spoznali páchateľa," dodáva Pavol Gaborčák. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy