Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Žena vzala zo zaparkovaných áut stierače. Úlohu zrejme zohral alkohol
Zdielať na

Žena vzala zo zaparkovaných áut stierače. Úlohu zrejme zohral alkohol

NOVÉ ZÁMKY / Štrnásť stieračov zadného skla si zo zaparkovaných áut vzala so sebou pravdepodobne podgurážená žena na sídlisku v Nových Zámkoch. Stierače, ktoré majú prispieť k bezpečnosti jazdy, v noci jednoducho odtrhla.

Podgurážená mladá žena, ktorá možno prichádzala z niektorého z okolitých štyroch podnikov, si to namierila rovno medzi autá na parkovisku. Priamo pod oknami paneláka a kamerou mestskej polície sa motala na parkovisku a z vozidiel, zaparkovaných k sebe zadnou časťou, lámala zadné stierače jeden po druhom. Niesla si ich v náručí ako korisť, dokonca bola schopná ich ešte dvíhať zo zeme, ak jej nejaký spadol z rúk. 

"Polícia v Nových Zámkoch žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po totožnosti osoby, ktorá svojim konaním spôsobila škodu za viac ako 1 400 eur," informuje nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. Žena takýmto spôsobom zničila a ukradla stierač zo 14-tich zaparkovaných vozidiel. Veľa sily na to podľa odborníka nepotrebovala. "Celý zadný stierač je z plastu. A v takýchto zimných podmienkach, ten plast je krehkejší a ľahšie sa láme," povedal majiteľ autoservisu Róbert Zimka. Nitrianska policajná hovorkyňa dodáva, že vec vyšetrujú ako prečin poškodzovania cudzej veci. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy