Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
54-ročný vodič osobného auta neprežil zrážku s kamiónom. Všetko by možno skončilo inak, ak by bol pripútaný
Zdielať na

54-ročný vodič osobného auta neprežil zrážku s kamiónom. Všetko by možno skončilo inak, ak by bol pripútaný

JASOV / 54-ročný vodič z Medzeva prešiel podľa prvotných informácií so svojím autom do protismeru, kde sa zrazil s nákladným autom. Po zrážke z auta vypadol tak nešťastne, že ho auto privalilo. Nezapnutie bezpečnostného pása sa mu tak pravdepodobne stalo osudným.

​K vážnej dopravnej nehode došlo okolo siedmej hodiny ráno na ceste medzi Jasovom a Medzevom. Vodič smerujúci od Medzeva prešiel podľa prvotných informácií do protismeru, tam narazil do nákladného auta. Suzuki skončilo po zrážke pretočené na boku v priekope. Otočiť ho museli až privolaní hasiči. Pod vrakom auta bol ale privalený aj vodič.

"To spôsobilo závažné vnútrohrudné, vnútrolebné poranenia, ktoré sú nezlučiteľné so životom. Chcem poznamenať, že v prípade, ak by bol pripútaný, nemuselo by to skončiť tak tragicky," informoval obhliadajúci lekár Oto Mižík. Ženu, ktorá sedela na spolujazdcovom sedadle, previezli s ľahšími zraneniami sanitkou do nemocnice. Bližšie okolnosti a aj to, ako presne k nehode došlo, vyšetrujú policajti, ale aj znalec z odboru dopravy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy