Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Na súde v Trenčíne nahlásili bombu: Žena obvinená z vraždy manžela sa tak pred sudcu nepostaví
Zdielať na

Na súde v Trenčíne nahlásili bombu: Žena obvinená z vraždy manžela sa tak pred sudcu nepostaví

TRENČÍN / Na Okresnom súde v Trenčíne sa mal dnes predpoludním začať proces s Luciou J. obvinenou z vraždy svojho manžela. Pre nahlásenú bombu v budove súdu sa však nekonal. Polícia v súčasnosti preveruje údajnú bombovú hrozbu v budovách súdov po celom Slovensku.

Podľa informácií z komunikačného oddelenia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, hovor bol zaznamenaný v utorok 28. februára ráno z Trenčianskeho kraja. Neznámy muž oznámil na tiesňovú linku, že na súde je bomba. "Nepovedal na ktorom, polícia preto prijala adekvátne opatrenia na celom Slovensku," uviedli trenčianski policajti. 

V Trenčianskom kraji zasahuje v súvislosti s anonymným telefonátom 18 profesionálnych hasičov na Krajskom súde v Trenčíne a na všetkých okresných súdoch v kraji. Ako TASR potvrdili ďalší krajskí policajní hovorcovia, prehľadávané boli napríklad aj súdy v Banskej Bystrici či v Michalovciach.

Lucia J. je obvinená z obzvlášť závažného zločinu vraždy svojho manžela. Tragédia sa stala vlani 9. apríla v Dubnici nad Váhom. Podľa polície sa v jednom z bytov strhla slovná potýčka medzi manželmi a neskôr aj bitka medzi dvoma mužmi. Na ňu reagovala obvinená Lucia a s kuchynským nožom jedenkrát bodla svojho manžela Tomáša do hrudníka. Napriek snahe privolaných záchranárov muž na následky bodnutia na mieste zomrel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy