Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tragédia pri Hlohovci: Pri nehode prišiel o život 17-ročný chlapec
Zdielať na

Tragédia pri Hlohovci: Pri nehode prišiel o život 17-ročný chlapec

KĽAČANY / Medzi obcami Kľačany a Sasinkovo v okrese Hlohovec došlo vo štvrtok večer (23. februára) k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol život len 17-ročného mladíka.

Auto šoféroval 20-ročný muž, ktorý z doposiaľ nezistených príčin na rovnej ceste zišiel mimo úsek a narazil do stromu. "Vo vozidle sa spolu s ním viezli aj dvaja spolujazdci. Vyslobodiť z vraku ich museli privolaní hasiči," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Najmladším z posádky bol 17-ročný mladík, ktorý nehodu neprežil. "Vodiča museli transportovať do nemocnice vrtuľníkom. Posledného, 18-ročného spolujazdca previezla do nemocnice privolaná RZP," dodala polícia. 

Presné príčiny dopravnej nehody sú podľa polície v štádiu vyšetrovania. "Na miesto bol vyslaný posttraumatický tím a policajti privolali aj znalca z odboru cestná doprava," ozrejmila polícia. Za 5 dní vyhasol na cestách už druhý mladý život. Buďte za volantom a na cestách zodpovední, vždy prispôsobte jazdu stavu cesty a, samozrejme, nepreceňujte svoje schopnosti, vyzvala polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy