Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
VIDEO: Na mol opitého exposlanca zablokoval v jazde pozorný vodič
Zdielať na

VIDEO: Na mol opitého exposlanca zablokoval v jazde pozorný vodič

ŠAĽA / Vodič v Šali spozoroval pred sebou podozrivo jazdiace luxusné vozidlo a vykľul sa z toho opitý šofér. Martin bol dokonca taký odvážny, že po niekoľkých kilometroch auto sám zablokoval a privolal políciu. Za volantom sedel dlhoročný exposlanec mestského zastupiteľstva a miestny podnikateľ 70-ročný Štefan B.

Martin na kruhovom objazde dal prednosť luxusnému vozidlu, pričom si všimol, že vodič podozrivo jazdí a takmer vrazil do autobusu na zastávke. Očividne kľučkujúce auto manévrovalo zo strany na stranu.

Riskantná jazda vodiča ale pokračovala

Na ďalšom kruhovom objazde vybehol mimo cestu. V tej chvíli už Martin neváhal a vodiča sa mu podarilo zablokovať. Zistil, že je vodič opitý a zavolal políciu. "On otvoril dvere a vtedy som vyskočil von, držal som ho pri dverách. Nahol som sa k nemu a cítil som alkohol," uviedol Martin. Podgurážený vodič mal najskôr problém fúknuť do prístroja.

Polícia opitého muža zadržala. Išlo o známeho Šaľana, ktorý bol vyše 24 rokov mestským poslancom, zároveň je aj úspešným podnikateľom. Vodič putoval rovno do cely a bol obvinený z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Celý záznam:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy