Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zo záhadnej vraždy v rodinnom dome obvinili 32-ročného muža
Zdielať na

Zo záhadnej vraždy v rodinnom dome obvinili 32-ročného muža

POPRAD / Polícia objasnila prípad obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorej došlo v sobotu 11. februára v Poprade. Vyšetrovateľ obvinil 32-ročného muža z obce v Popradskom okrese. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.

"Na chodbe rodinného domu na ulici 1. mája bol po slovnej hádke fyzicky napadnutý 33-ročný muž zo Svitu. Tento útok sa skončil smrťou. Polícia na základe tejto skutočnosti v prípade začala trestné stíhanie a boli vykonané všetky potrebné procesné úkony smerujúce k objasneniu skutku," uviedla hovorkyňa. Podľa nej vyšetrovanie preukázalo, že zločinu vraždy sa mal dopustiť práve obvinený muž.

Doplnila, že medzi mužmi došlo k vzájomnému fyzickému napádaniu, pri ktorom muž zo Svitu utrpel aj bodné a rezné poranenie brucha. "Neskôr spadol na zem, obvinený však v útoku pokračoval ďalej, kopal do neho a skákal po ňom," doplnila Ligdayová. Napadnutý muž zomrel na následky zranení. Vyšetrovateľ spracoval aj podnet na vzatie obvineného do väzby.

​K vražde došlo v rodinnom dome v Poprade. Podľa prvých informácií mal muž podľahnúť zraneniam spôsobeným nožom, a to po hádke s iným mužom a ženou. Popradskí kriminalisti preverovali aj informáciu, že sa muž poranil sám. To vraj tvrdila dvojica, ktorá s ním prišla do konfliktu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy