Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Záhadná vražda v rodinnom dome: Dvaja muži a jedna žena sa pohádali - jeden z mužov neprežil
Zdielať na

Záhadná vražda v rodinnom dome: Dvaja muži a jedna žena sa pohádali - jeden z mužov neprežil

POPRAD / K vražde došlo v rodinnom dome v Poprade. Podľa prvých informácií mal muž podľahnúť zraneniam spôsobeným nožom, a to po hádke s iným mužom a ženou. Keďže je vyšetrovanie na úplnom začiatku, polícia zatiaľ bližšie informácie neposkytuje.

​Podľa informácií televízie JOJ sa dvaja muži a jedna žena mali pohádať v rodinnom dome v Poprade. K ostrej tragickej výmene názorov malo dôjsť v nedeľu, 12. februára, približne o pol tretej hodine nadránom. Susedia bývajúci vo vedľajšom dome ale nič nepočuli a boli prekvapení z toho, čo sa stalo. Suseda mimo kamery povedala, že v dome býva žena s malým postihnutým synčekom. Kde bolo dieťa v čase incidentu a či bolo v dome zatiaľ nie je známe. 

Na miesto incidentu boli privolaní aj záchranári."Pacient sa údajne zranil sám. Nereagoval a nedýchal. Vyslaní záchranári sa ho pokúšali oživiť, žiaľ, neúspešne. Lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Podľa prvých informácií popradskí kriminalisti preverovali aj informáciu, že sa muž poranil sám. To vraj tvrdila dvojica, ktorá s ním prišla do konfliktu. Toto tvrdenie ale pravdepodobne nie je pravdivé. Údajne najprv polícia začala trestné stíhanie pre zločin zabitia, no po ďalších procesných úkonoch je všetko inak a vyšetrovanie už prevzala krajská kriminálka. "Na základe doposiaľ vykonaných úkonov ide v tomto prípade o podozrenie zo zločinu vraždy. Bližšie informácie v tomto štádiu vyšetrovania nie je možné poskytnúť," informoval Daniel Džobanik, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Vyšetrovanie je na úplnom začiatku. Isté ale je, že policajti poslali telo muža na pitvu a dvojica, ktorá sa s ním mala hádať, sedí v policajnej cele.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy