Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Nehoda v centre Košíc si vyžiadala život troch osôb
Zdielať na

Nehoda v centre Košíc si vyžiadala život troch osôb

KOŠICE / Tri životy vyhasli pri zrážke troch áut na Gorkého ulici v Košiciach. K tragickej nehode došlo 10. februára dopoludnia. Informovala o tom polícia SR na sociálnej sieti.

Dopoludnia došlo v Košiciach k tragickej nehode troch osobných motorových vozidiel. Podľa prvotných informácií na mieste zraneniam podľahli dve osoby, vodič vozidla zn. Fabia a chodkyňa. Pri nehode sa zranili štyri osoby. Počet obetí ale napokon stúpol na tri. Žena, ktorú vo veľmi vážnom stave previezli do Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura v Košiciach, napokon zraneniam podľahla. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa nemocnice Monika Krišková. "Tretia chodkyňa bola so zraneniami prevezená do nemocnice. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpela ľahké zranenia s dobou liečenia do 12 dní," uviedla hovorkyňa KR PZ v Košiciach, Lenka Ivanová.

Vodiči vozidla zn. BMW a Peugeot boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Pi nehode sa nezranili. Prítomnosť alkoholu v krvi bude zisťovaná pri nebohom vodičovi dodatočne pri pitve.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy