Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hrôzostrašné zistenia TV JOJ: Šialené správanie ženy po vražde muža. Toto robila s mŕtvolou
Zdielať na

Hrôzostrašné zistenia TV JOJ: Šialené správanie ženy po vražde muža. Toto robila s mŕtvolou

BRATISLAVA / 52-ročná žena, ktorú zadržali po nájdení mŕtveho muža je stále v policajnej cele. Vyšetrovateľ ju zatiaľ neobvinil. Podľa obyvateľov Bieloruskej ulice v Bratislave, sa z ich bytu na treťom poschodí ozývali hádky a krik. Ani v deň tragédie to nebolo inak.

47-ročný muž mal podľa informácii TV JOJ zomrieť ešte v stredu. Žena, ktorá s ním v byte bývala mala záchranárov zavolať až na druhý deň dopoludnia. Dobodaného muža mali nájsť policajti pod perinou. Podľa našich zistení mal byť umytý a oholený. 52-ročnú ženu policajti na mieste zadržali a odviezli na policajnú stanicu. "On bol tak troška chorý, ona bola taká psychicky labilná. Jeho vôbec nebolo vidieť. Ona bola taká až moc milá, divná bola," zhodnotili susedia. 

Podľa slov niektorých susedov tu bývali asi 7 rokov, ďalší ich veľmi nepoznali. Väčšina bytov je totiž v podnájme. Z bytu na treťom poschodí, ktorý policajti krátko po tragédii zapečatili, bolo podľa obyvateľov bytovky počuť hádky. "Ja som celý týždeň počula také. Ja som nevedela, či to zavíja pes alebo šteká, či niekto plače. Vôbec som netušila, čo sa tam deje," dodala suseda. 

Jednu z takýchto ostrých hádok si nahral na video sused z vyššieho poschodia. "Vrieskala ako blázon, ešte žene som posielal, ako vrieska naňho. ja už som nato upozorňoval inak už dávnejšie," doplnil sused. Kriminalisti stopy zaisťovali nielen v byte, ale aj na poschodí, či vchode do bytovky niekoľko hodín. Obhliadajúci lekár nariadil pitvu. Polícia prípad rieši, ako obzvlášť závažný zločin vraždy.

Incidentu predchádzala hádka 

Incidentu mala podľa susedov predchádzať hádka. Pre médiá uviedli, že včera v noci žena na muža kričala. Hádku mali susedia počuť na viacerých poschodiach. Podľa nich mala žena pravdepodobne zdravotné problémy. "Ona bola psychicky labilnejšia. Ja som na to upozorňoval. Ešte včera večer vrieskala ako blázon," povedal jeden zo susedov.

Polícia prípad rieši ako obzvlášť závažný zločin vraždy. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi väzenie na minimálne 20 rokov alebo doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy