Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vražda v Bratislave: V byte našli telo 47-ročného muža
Zdielať na

Vražda v Bratislave: V byte našli telo 47-ročného muža

BRATISLAVA / Ďalšia žena po hádke pravdepodobne zavraždila svojho muža. Incidentu mali predchádzať dlhšie nezhody medzi partnermi. Kriminalisti do podvečerných hodín zaisťovali stopy v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice.

"Vo štvrtok 9. februára krátko po 11. hodine prijala polícia na čísle 158 oznámenie, v zmysle ktorého bolo nájdené telo 47-ročného muža bez známok života," uviedla polícia na sociálnej sieti. Telo našli v priestoroch jedného z bytov 7-poschodového bytového domu na Bieloruskej ulici.  "Na osobnej slobode bola na mieste príslušníkmi Policajného zboru obmedzená 52-ročná žena," uviedla polícia.

Kriminalisti na mieste zaisťovali stopy ešte hodiny po prvotnom zásahu polície. Fotografovali vstupnú bránu aj schodisko a medziposchodie. Na mieste bol prítomný aj koroner. "Podľa informácií z volania na tiesňovú linku mal muž utrpieť vážne zranenia. Žiaľ, po príchode na miesto mu už posádka pomôcť nedokázala, lekár musel konštatovať smrť," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová.

Podľa informácií televízie JOJ mal byť muž mŕtvy už od včera a na tele mal mať bodné rany od noža. Incidentu mala podľa susedov predchádzať hádka. Pre médiá uviedli, že včera v noci žena na muža kričala. Hádku mali susedia počuť na viacerých poschodiach. Podľa nich mala žena pravdepodobne zdravotné problémy. "Ona bola psychicky labilnejšia. Ja som na to upozorňoval. Ešte včera večer vrieskala ako blázon," povedal jeden zo susedov.

Polícia prípad rieši ako obzvlášť závažný zločin vraždy. V prípade preukázania viny hrozí páchateľovi väzenie na minimálne 20 rokov alebo doživotie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy