Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nerešpektovala dopravné značky: Mladá žena vošla do protismeru a spôsobila nehodu
Zdielať na

Nerešpektovala dopravné značky: Mladá žena vošla do protismeru a spôsobila nehodu

Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

TRNAVA / K dopravnej nehode došlo v utorok 7. februára na cestnom obchvate Trnavy. Mladej žene policajti za to okamžite zadržali vodičský preukaz. Dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

20-ročná vodička v aute Škoda Octavia jazdila po obchvate od Trnavy smerom na Trstín. "Pri jazde sa dostatočne nevenovala riadeniu a na rázcestí nerešpektovala dopravnú značku ,zákaz vjazdu všetkých vozidiel‘ a ,prikázaný smer obchádzania vpravo‘," informovala polícia na sociálnej sieti. Mladá žena z okresu Sobrance tak s autom vošla priamo na obchvat do protismeru, kde došlo k zrážke s BMW. 

"Pri nehode sa zranili obaja vodiči a spolujazdkyňa z auta Škoda. Policajti alkohol u vodičov nezistili. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na viac ako 12-tisíc eur," uviedla polícia. Policajti vodičke na mieste nehody okamžite zadržali vodičský preukaz a ďalšiu jazdu jej zakázali. Dopravná nehoda je aj vzhľadom na zranenie osôb stále v štádiu objasňovania.

"Upozorňujeme najmä začínajúcich vodičov, aby sa na jazdu maximálne sústredili," uviedla polícia. Ak je to možné, policajti odporúčajú začínajúcim vodičom prvé kilometre odjazdiť aj za pomoci spolujazdca, ktorý vie začiatočníkovi za volantom vhodne poradiť.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy