Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
NAKA zadržala policajta z Krajskej kriminálky a taktiež známeho bývalého člena gangu sýkorovcov
Zdielať na

NAKA zadržala policajta z Krajskej kriminálky a taktiež známeho bývalého člena gangu sýkorovcov

BRATISLAVA / Elitní policajti NAKA v stredu, 8. februára, od skorého rána zasahovali na viacerých miestach v rámci Bratislavského kraja. Akciu Koloseum vykonáva Národná protidrogová jednotka. Podľa informácií TV JOJ policajti momentálne zasahujú v dome zadržaného policajta v bratislavskej mestskej časti Devín. Na mieste je päť áut, ulica pred domom je uzavretá.

Ako prvý o tom informoval portál startitup.sk. Podľa informácií zadržali viacero ľudí, medzi ktorými je aj policajt Krajskej kriminálky, oddelenia násilnej kriminality. Keď mu prehľadali kanceláriu a auto, tak si to namierili k nemu domov do Devína. Medzi zadržanými má byť aj známa tvár bratislavského podsvetia. Ide o muža prezývaného Jašter, ktorý bol v minulosti už za drogovú trestnú činnosť súdne trestaný.

"Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry vykonávali na území západného Slovenska policajnú akciu s krycím názvom Koloseum," informuje na sociálnej sieti polícia. Akcia je pod dozorom prokurátora Úradu špeciálnej prokuratúry. "Aktuálne bolo zadržaných 10 osôb, pričom vo veci sa realizujú aj domové a iné prehliadky. Doposiaľ bolo vo veci vznesené obvinenie celkovo 13 osobám, a to najmä pre drogovú trestnú činnosť," dodáva na sociálnej sieti Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR. 

Podľa informácií TV JOJ kukláči obkľúčili auto medzi bratislavskou mestskou časťou Jarovce a hraničným priechodom s Rakúskom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy