Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pátranie po nezvestnej 37-ročnej Martine bolo odvolané, podarilo sa ju vypátrať
Zdielať na

Pátranie po nezvestnej 37-ročnej Martine bolo odvolané, podarilo sa ju vypátrať

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III pátrali v utorok 7. februára po nezvestnej 37-ročnej Martine Šiškovej z Bratislavy.

Vo večerných hodinách uverejnili na sociálnej sieti policajti informáciu, že sa hľadanú osobu podarilo vypátrať. "Pátranie po nezvestnej 37-ročnej Martine Šiškovej z Bratislavy bolo odvolané, keďže sa menovanú podarilo vypátrať. Aktuálne s ňou policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III vykonávajú potrebné úkony. Touto cestou ďakujeme za pomoc pri pátraní," informuje polícia. Pohotovostný pátrací tím na sociálnej sieti informoval, že Martina je živá a v poriadku.

Nezvestná Martina odišla v pondelok 6. februára na obed do práce. Domov do bratislavskej mestskej časti Rača, kde bývala, sa však už nevrátila. Čakali ju tam jej partner a 2- a 5-ročné deti. Polícia lokalizovala mobil nezvestnej naposledy na Peknej ceste, potom si ho pravdepodobne vypla. V utorok prebiehalo pátranie v rozsiahlej časti Rače a v Krasňanoch, ale aj v lokalite priamo nad jej bydliskom.

"Od ranných hodín prehľadávame viacero oblastí, hlavne lesnaté časti v mestskej časti Rača a Krasňany v spolupráci s dobrovoľnými hasičmi Rača, políciou a mestskou políciou," informuje Jozef Juhoš z Pohotovostného pátracieho tímu. Polícia do pátrania po nezvestnej nasadila aj služobných psov a letku ministerstva vnútra. Martinu hľadali aj pomocou dronu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy