Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Tragédia vo Veľkom Bieli: V dome našli telo 44-ročnej ženy
Zdielať na

Tragédia vo Veľkom Bieli: V dome našli telo 44-ročnej ženy

VEĽKÝ BIEL / Polícia rieši prípad vraždy. Počas uplynulej noci mal muž ubiť svoju ženu. Keď zistil, že nereaguje, zavolal záchranárov. Tí už mohli len konštatovať smrť.

V jednom z rodinných domov vo Veľkom Biely prišla o život 44 ročná žena. Ešte 10 hodín po zásahu záchranárov, bola časť Poštovej ulice uzavretá. Podľa informácii TV JOJ v dome kde došlo k tragédii, býval v podnájme 50 ročný muž, ktorý minulý rok v marci odišiel z Ukrajiny na Slovensko.

Pred približne dvomi týždňami ho prišla navštíviť žena. Pred jednou hodinou v noci sa mali pohádať. Z verbálneho útoku to neskôr prešlo do fyzického útoku muža, na ženu. Niekoľkokrát jej mal udrieť hlavu o zem. Keď sa prestala hýbať, privolal záchranárov. "Vyslaní záchranári už žene nedokázali pomôcť. Lekár musel konštatovať smrť," uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

Krátko po príchode záchranárov do domu, prišla na miesto aj policajná hliadka. Tá neskôr ulicu uzavrela. Policajné pásky v obci prilákali miestnych. Podľa ich slov, do dnešného dňa obyvatelia domu boli nekonfliktní. Polícia prípad rieši ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Páchateľovi môže hroziť až 25 ročný pobyt za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy