Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zásah v pravej chvíli: Policajti zachraňovali muža na diaľnici D2
Zdielať na

Zásah v pravej chvíli: Policajti zachraňovali muža na diaľnici D2

BRATISLAVA – Bratislavskí dopravní policajti boli v stredu 1. februára krátko po 18. hodine vyslaní k prevereniu oznámenia, v zmysle ktorého sa údajne na diaľnici D2 pohyboval neznámy muž. Po príchode na miesto spozorovali muža, ktorý ohrozoval nielen svoj život, ale aj zdravie ostatných účastníkov cestnej premávky a pohyboval sa po vozovke.

Za dodržania bezpečnostných opatrení policajti duchaprítomne pristúpili k mužovi. Ten sa však policajtom len tak ľahko nevzdal. Preliezol betónové zvodidlá a chcel vyliezť na kovovú konštrukciu slúžiacu na dopravné značenie / mýtnu bránu ponad diaľnicu. "Muž javil známky neštandardného správania, pôsobil rozrušene a zjavne nebol pri zmysloch," informoval Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Prítomní policajti s mužom nadviazali komunikáciu a snažili sa ho odhovoriť. Ten však nereagoval a tvrdil že chce skočiť a zabiť sa. Policajti muža opakovane odhovárali od tohto konania, ten nespolupracoval a svoje konanie chcel dokonať. Policajti muža nakoniec spacifikovali a zabránili mu v ďalšom ohrozovaní nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky. Muž bol následne odovzdaný na miesto privolaným záchranárom, ktorí ho za asistencie polície odviezli do nemocnice.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy