Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Akčná naháňačka na sídlisku: Cestný pirát policajtom ušiel
Zdielať na

Akčná naháňačka na sídlisku: Cestný pirát policajtom ušiel

KOŠICE / Akčná naháňačka sa odohrala na košickom sídlisku KVP. Mladík v aute prechádzal pomedzi boxy autoumyvárne, v pätách mal policajtov. Vodič z miesta utiekol, no v aute zostali dvaja muži a priesvitné vrecúško.

​Auto si polícia všimla pri bežnej kontrole. Policajti zistili, že vozidlo nemá platnú STK, a tak mu naznačili, aby zastavil, no neurobil tak. Vodič sa s autom snažil ujsť k autoumyvárni, kde urobil dva okruhy a namieril si to dole prudkým svahom k zastávke autobusu. Tam auto zastavil a utiekol. "Bolo počuť nejaký krik. Bolo počuť, že ten vodič nechcel vystúpiť," opísal incident svedok Patrik. "Šofér vyskočil z auta a utiekol. Policajti chytili len tých spolucestujúcich, tých dvoch, čo tam ostali," uviedla svedkyňa Stanka.

Okrem dvoch kamarátov nechal vodič v aute aj vrecúško s bielou kryštalickou látkou a zelenú sušinu. "Nájdené plastové vrecúško s obsahom neznámej bielej kryštalickej látky a neznáma zelená sušina boli zaistené a zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie," informovala Lenka Ivanová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach. Policajtom sa doposiaľ vodiča nájsť nepodarilo, no začali už trestné stíhanie. O ďalšom postupe polícia rozhodne po obdržaní výsledkov skúmania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy