Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Matka malého syna má strach o život. Najskôr si našla odkaz na plote a teraz neznámu látku pod autom
Zdielať na

Matka malého syna má strach o život. Najskôr si našla odkaz na plote a teraz neznámu látku pod autom

ŽABOKREKY NAD NITROU / Policajtov a hasičov v Žabokrekoch nad Nitrou pri Partizánskom niekoľko hodín zamestnával nález vrecúšok s neznámou bielou látkou. Žena, ktorá látku objavila v minulosti svedčila v drogovej kauze.

Množstvo policajtov, hasiči a kriminalistický technik. Takto to vyzeralo v Žabokrekoch nad Nitrou. "Išla som kúpiť malému raňajky a našla som pod autom bielu kryštalickú látku v sáčku," povedala majiteľka auta. Neváhala ani minútu a okamžite zavolala na tiesňovú linku. O pár minút boli na mieste hasiči aj policajti. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci šírenie poplašnej správy," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trenčíne Katarína Kuzmová. 

Majiteľka je presvedčená o tom, že ide pravdepodobne o pomstu, či výstrahu. Vrecúško s neznámou bielou látkou hasiči zaistili aj vo dvore rodinného domu. "Nie je mi to ľahostajné, lebo ja som svedčila proti drogovým dílerom," uviedla majiteľka. Ako dodala Kuzmová, obsah vrecúška poslali na expertízu.

To ale nie je všetko. Pred pár dňami si našli na plote nepríjemný odkaz. "Mali sme na plote oznam, že potkan. Už to neberiem na ľahkú váhu. Máme malého syna a musí sa to riešiť," ozrejmila majiteľka. Policajti na mieste dôkladne zaistili všetky stopy. Žena ktorá neznámu látku našla verí, že prípad čoskoro objasnia. "Bojím sa o život aj mojej rodiny. Máme sa brať a nie je mi to ľahostajné," uzavrela majiteľka auta. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy