Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž prenajal byty a lákal ženy, ktoré v nich ponúkali sexuálne služby. Zadržali ho kukláči
Zdielať na

Muž prenajal byty a lákal ženy, ktoré v nich ponúkali sexuálne služby. Zadržali ho kukláči

BRATISLAVA / Roky si prenajímal byty, kde ženy ponúkali sexuálne služby. Na tomto biznise zarobil tisícky eur. Bratislavčan skončil v rukách kukláčov. Policajti mu zaistili aj dve limuzíny, zbrane aj peniaze v hotovosti.

Biznis podľa polície fungoval od roku 2016. Michal si prenajal byty po celej Bratislave a zohnal do nich prostitútky. S nimi sa dohodol, že im bude zastrešovať klientov, za čo mu budú paušálne odovzdávať istú sumičky z ich ziskov. Z peňazí platil nájmy a z ďalšej časti si užíval život. 

Tento vynaliezavý podnikateľ klientelu ženám zháňal cez inzeráty. Na oko tvrdil, že ide o masáže či tantru. V skutočnosti, bola ale realita taká, že išlo o sexuálne služby. Kukláči si po 33-ročného Miša prišli do bytu vo Vlčom Hrdle. Pri domovkách mu zhabali erotické prádlo, pomôcky, evidenciu prostitútok, 17 tisíc eur v hotovosti, platobné karty, plynové zbrane, či falošné odznaky SIS, NAKA, a polície.

O tom, že viedol luxusný život svedčia aj dve zaistené limuzíny. "Medzi zaistenými predmetmi bolo aj väčšie množstvo tabletiek určených pre zvýšenie potencie ale aj oznam, ktorý bol strhnutý z vchodu brány obytného domu - v ktorom sa majitelia sťažovali na „bordel“," uviedol Michal Szeiff, hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave. 

Podľa policajtov si Mišo prilepšil za roky biznisu minimálne o 26 tisíc eur. Realita ale môže byť výrazne vyššia. Vyšetrovateľ ho chce vidieť vo väzbe. "Vyšetrovateľ 33-ročnému Michalovi Z. "Z Bratislavy vzniesol obvinenie zo zločinu kupliarstva spáchaného závažnejším spôsobom konania," Szeiff. Michalovi hrozí až 12 rokov za mrežami.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy