Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dievča na diskotéke znásilnili. Podľa rodičov ju kamaráti našli v zúboženom stave
Zdielať na

Dievča na diskotéke znásilnili. Podľa rodičov ju kamaráti našli v zúboženom stave

HUMENNÉ / Prípad znásilnenia začali v týchto dňoch vyšetrovať po košických aj humenskí policajti. Podľa slov rodičov mladej ženy ju kamaráti našli v zúboženom stave. Incident sa mal odohrať na diskotéke. Rodičia sú rozhodnutí, že to nenechajú len tak.

Podľa príbuzných malo dôjsť k znásilneniu mladej ženy v jednom z podnikov v časti Humenného. "Prišla domov v hroznom stave, bola na tom psychicky veľmi zle, prišla domov a plakala," opísala stav dcéry mama obete. 

Vzhľadom k citlivosti prípadu nebudeme zverejňovať to, odkiaľ obeť pochádza. Rozprávali sme sa s jej mamou. Okolnosti toho, čo sa udialo sú stále nejasné. Vyšetrovanie je na začiatku. "Som povedala dcére, keď ti ublížil naozaj, tak to nahlásme polícii, bude to lepšie, dcéra súhlasila a ja som zavolala políciu," povedala mama. "V danom prípade vyšetrovateľ OR PZ v Humennom vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenie," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Jana Ligdayová. 

"Doktori zobrali všetko – vzorky, šaty, všetko. Brali jej aj krv, uvidíme, čo vyšetrovanie zistí ďalej," vyjadril sa otec obete. Podľa posledných informácii nebol zatiaľ obvinený nikto. Rodičia mladej ženy veria, že skutok bude riadne vyšetrený. Rodičia majú k dispozícií aj kamerový záznam. "Chcela by som poprosiť ľudí, ktorí tam boli a majú nejaké dôkazy, lebo kamerovalo sa tam, nech sa neboja, nech jej pomôžu," odkázala mama. Polícia nateraz ďalšie informácie zverejniť nemôže. "Vzhľadom k tomu, že v prípade sú vykonávané všetky potrebné procesné úkony, bližšie informácie k nemu nie je možné poskytnúť," uzavrela hovorkyňa Jana Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy