Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V aute s dvomi deťmi prevážali muž a žena drogy, policajti zadržali jednu osobu
Zdielať na

V aute s dvomi deťmi prevážali muž a žena drogy, policajti zadržali jednu osobu

ŽILINA / Žilinskí kriminalisti neprestávajú vo svojej snahe pri odhaľovaní drogovej trestnej činnosti. Urobili ďalšiu akciu a znova neobišli naprázdno.

Chlapi z krajskej kriminálky si tentoraz zobrali na mušku auto v okrajovej časti Žiliny, blízko výpadovky smerom na Bratislavu. Boli v ňom muž a žena, ktorá sedela za volantom volkswagenu. Navyše, mala pri sebe svoje dve malé deti, ktoré má v striedavej starostlivosti. Policajti teda ihneď zavolali ich otcovi, ktorý prišiel krátko na to, aby ich zobral preč. "Okresné riaditeľstvo policajného zboru vykonalo v Žiline akciu zameranú na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti, pri ktorej zadržali jednu osobu," uviedla žilinská krajská hovorkyňa Zuzana Šefčíková. 

Muži zákona pri tejto razii zatkli spolujazdca. "Počas realizácie viacerých prehliadok bola zaistená biela kryštalická látka, ktorá bude zaslaná na kriminalistickú expertízu," dodala Šefčíková. A ak výsledky testov z policajného laboratória potvrdia, že ide o pervitín, obvinenie z drogovej trestnej činnosti tohto muža neminie. "Po vykonaní všetkých procesných úkonov bola osoba prepustená na slobodu," ozrejmila Šefčíková. Z pochopiteľných príčin polície zatiaľ k tomuto prípadu viac informácií dať nemôže, pretože prebiehajú procesné úkony. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy