Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Muž ležal na zemi, niektorým autám skákal do cesty. Chcel skončiť so životom
Zdielať na

Muž ležal na zemi, niektorým autám skákal do cesty. Chcel skončiť so životom

HUMENNÉ / Ležal na vozovke, niektoré autá naháňal, iným skákal do cesty. Kým niektorí vodiči sa iba pousmiali, policajti zistili, že išlo o zúfalý pokus skoncovať so životom. Na mužovo správanie reagoval vodič taxislužby, ktorému tiež skočil do cesty. Vedel, že treba konať a privolal pomoc.

Muža zaregistrovali viacerí vodiči pohyboval sa v týchto miestach po Hrnčiarskej ulici pri kruhovom objazde na výjazde z Humenného v smere na Medzilaborce. Uprostred cesty si ležal ako na pláži. Takto jeho správanie opisuje taxikár, ktorý našťastie na muža zareagoval včas, vďaka čomu nedošlo k tragédii. "Ľahol si na cestu, naháňal autá. Išiel som naspäť so zákazníkom a mi skočil do cesty," uviedol vodič taxislužby. 

Taxikár na problémové správanie muža okamžite upozornil policajtov. "Oznamovateľ uviedol, že na ceste pobehuje muž, pravdepodobne je pod vplyvom alkoholu, stavia sa pred vozidlá , pobehuje za nimi, predtým ležal na ceste," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. 

Prácu ale napokon mali aj záchranári. "Na miesto udalosti sme vyslali posádku rýchlej zdravotnej pomoci. Previezli ho do nemocnice," informovala hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. Tu už asistencia polície potrebná nebola. Kým niekto sa nad kúskami, ktoré muž stváral, pousmial, policajti zistili, že sa problémovým správaním je zúfalstvo.

Podľa slov Ligdayovej došlo k stotožneniu osoby, ktorá hliadke uviedla, že chce skončiť so životom. Vďaka rýchlej reakcii vodiča taxislužby našťastie k žiadnym zraneniam a ani k strate na živote nedošlo. "Sa čudujem, viac áut tam naháňal a nikto nič," uzavrel šofér taxislužby. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy