Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Polícia pátra po 19-ročnom Marošovi. Nevideli ste ho?
Zdielať na

Polícia pátra po 19-ročnom Marošovi. Nevideli ste ho?

BRATISLAVA / Už dva dni pátrajú policajti a pohotovostný pátrací tím po 19-ročnom Marošovi. Skoro ráno odišiel z domu a rodina o ňom nič nevie. Mobil má vypnutý. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli k jeho vypátraniu, môžete volať na číslo 158.

Maroš odišiel z domu v bratislavskej Dúbravke v stredu okolo 4-tej ráno. Namierené mal do práce. No tam neprišiel. Od vtedy má vypnutý telefón a nikomu z rodiny sa neozval. Naposledy ho teda videli na Žatevnej ulici, kde býva. "Od včerajšieho poobedia pátrame po nezvestnom Marošovi. Už včera nastúpili nejaké drony, aby prehľadali tuto nejaké lesnaté oblasti a dneska v početnej skupine prehľadávame ďalšie lesnaté úseky," uviedol Bruno Hauer, hovorca pohotovostného pátracieho tímu. 

Mladík mal rád prírodu a tak sa domnievajú, že by sa mohol nachádzať v lesoch nad bratislavskou Dúbravkou. Túto lokalitu totiž veľmi rád navštevoval. Svedčia o tom aj fotografie na sociálnej sieti. Prehľadávajú taktiež miesta, kde by sa mohli združovať ľudia, či tam mladého muža nevideli.

Noci sú totiž už veľmi chladné a Maroš nemá na mrazivé počasie oblečenie. Najbližšia rodina nechápe, prečo mladík odišiel. "Nemáme žiadne informácie o tom, že by mal mať nejaké problémy osobné, psychické. Máme len indíciu takú, že mal rád lesy, ale neozýva sa a vypol si telefón," doplnil Hauer. 

19-ročný Maroš Masár je asi 185 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke čierne vlasy a hnedé oči. Oblečenú mal tmavozelenú vetrovku s kapucňou, červenú mikinu s kapucňou, modré rifle, žltý nákrčník, hnedé semišové topánky a sobou mal šedočierny ruksak. Na hlave nosí kapucňu. 

Maroša naposledy videli v stredu 18. januára o 4:00 v mieste jeho trvalého bydliska na Žatevskej ulici. Odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu a miesto jeho súčasného pohybu a pobytu je neznáme. "Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB Polícia SR- Bratislavský kraj," uzavrela polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy