Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Štefan, ktorý zaškrtil a rozštvrtil manželku, si vypočul rozsudok. Kúsky tela obete sa doteraz nenašli
Zdielať na

Štefan, ktorý zaškrtil a rozštvrtil manželku, si vypočul rozsudok. Kúsky tela obete sa doteraz nenašli

Zdroj: noviny,sk

BANSKÁ BYSTRICA / Muž, ktorý ešte na jar minulého roka mal zaškrtiť a rozštvrtiť svoju manželku, dostal 21 rokov a šesť mesiacov s maximálnym stupňom stráženia. Podľa súdu je povinný zaplatiť 32-tisíc otcovi, rovnakú čiastku matke obete. Maloletej - spoločnej dcére Vaneske súd prisúdil 32-tisíc titulom odškodného. Prokurátor sa voči trestu odvolal.

Štefan, ktorý brutálne zavraždil svoju manželku a neskôr telo rozhádzal po horskom priechode Čertovica sa ku skutku priznal. Podľa neho malo ísť o pomstu z jeho strany a chcel ju potrestať. Mali dlhodobo manželské problémy a hádali sa, čo mu vadilo kvôli dcére.

Okolnosti, za ktorých prišla 39-ročná Agáta o život sú mimoriadne brutálne. Manželia sa mali pohádať, motívom bola Štefanova žiarlivosť a údajný Agátin pomer s iným mužom. Štefan povedal, že telo po vražde rozštvrtil a vraj sa ho zbavil na Čertovici. Policajti prehľadávali Čertovicu aj miesto okolo Budče, kde manželia bývali zatiaľ bez výsledku. "Telo sa doteraz nájsť nepodarilo, pokračujú vo vyšetrovaní," uviedla hovorkyňa KR PZ BB Mária Faltániová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy