Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia tragédia na cestách: Žena neprežila zrážku s autom
Zdielať na

Ďalšia tragédia na cestách: Žena neprežila zrážku s autom

Archívna reportáž

POVAŽSKÁ BYSTRICA / Prvú tragickú dopravnú nehodu zaznamenali aj policajti v Trenčianskom kraji. V piatok 13. januára došlo v Považskej Bystrici k zrážke osobného vozidla s chodkyňou, ktorá neprežila.

"Podľa doterajších zistení k dopravnej nehode došlo na ceste II/517 v meste Považská Bystrica a to tak, že 29-ročný vodič Fordu jazdil po uvedenej ceste v smere od Rajca do centra mesta Považská Bystrica, kde nedal prednosť chodkyni prechádzajúcej cez riadne vyznačený priechod pre chodcov," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Chodkyňu po strete s autom previezli do nemocnice v Považskej Bystrici, no na druhý deň svojim zraneniam podľahla. Vodič bol podrobený dychovej skúške, ktorá mala negatívny výsledok. Škoda na aute značky Ford bola vyčíslená na 400 eur. "Na mieste dopravnej nehody bol prítomný súdny znalec z odboru cestná doprava. V predmetnej veci je začaté trestné stíhanie a to vo veci prečinu usmrtenie. Príčiny, miera zavinenia a okolnosti dopravnej nehody sú naďalej v štádiu vyšetrovania," ozrejmila polícia. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy