Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tragédia pri Turčianskych Tepliciach: V rodinnom dome sa vraždilo, prípad prevzala NAKA
Zdielať na

Tragédia pri Turčianskych Tepliciach: V rodinnom dome sa vraždilo, prípad prevzala NAKA

MALÝ ČEPČÍN / Mŕtveho 59-ročného muža našli v dome v obci Malý Čepčín. Podľa informácií televízie JOJ mali policajti z Turčianskych Teplíc zadržať podozrivého muža. Na informácie je národná kriminálna agentúra, ktorá prípad prevzala, skúpa. Jedno je však nateraz isté, išlo o úkladnú vraždu.

Pavla našli v jeho rodinnom dome žiaľ už bez známok života. Telo mali nájsť pod posteľou a malo byť pozakrývané. Dušanovi sa nezdalo že suseda už týždeň nevidel, včera k nemu zašiel. "Som zobral takú palicu klopkal som na plech asi pol hodinu som klepkal nikto mi dvere neotváral," povedal sused. 

S nebohým Pavlom býval v dome aj Martin. Pavol sa podľa miestnych nad ním zľutoval a prichýlil ho. Už včera mali policajti zadržať muža, ktorý je z úkladnej vraždy podozrivý. V dedine sa hovorí o tom, že mal Pavla zo sveta zniesť práve Martin. "Že ho zabil ten somár, že mal podrezaný krk, či to je ale pravda to neviem," dodal sused. 

Dnes (16. januára) predpoludním bola dedina plná vyšetrovateľov a kriminalistov. Prehľadali dom aj dvor. Policajti sa následne od rodinného domu presunuli k železničnej trati. Smrtiacou zbraňou mal byť nôž a práve ten po dedine a v okolí hľadali. "Vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry prevzal vyšetrovací spis z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Dôvodom bola kvalifikácia konania páchateľa na základe doposiaľ vykonaných úkonov, ako úkladná vražda," povedal hovorca Prezídia policajného zboru Michal Slivka. 

Či niekoho konkrétneho už obvinili, sme sa ale nedozvedeli. "V danej veci naďalej prebiehajú procesné úkony, preto bližšie informácie k prípravnému konanie nie je možné poskytnúť," doplnil Slivka. Informácia o úkladnej vražde sa v malej turčianskej obci rozšírila rýchlo. Pavla všetci poznali, v dedine býval viac ako 20 rokov. "Ja som k nemu chodil na kávičku, on bol dobrý chlap len keď si vypil strašne kričal," uzavrel sused Dušan. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy