Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pacient v nemocnici napadol zdravotnú sestru. Silnou ranou do tváre jej rozbil okuliare
Zdielať na

Pacient v nemocnici napadol zdravotnú sestru. Silnou ranou do tváre jej rozbil okuliare

NITRA / 23-ročný pacient napadol zdravotnú sestru. Stalo sa to pred niekoľkými dňami v Špecializovanej Nemocnici sv. Svorada v Nitre. Muž, bol údajne od začiatku so všetkým nespokojný a rozzúrilo ho aj to, že sú v nemocniciach zakázané návštevy.

K útoku došlo v Nemocnici sv. Svorada v Nitre. Pacient tu bol hospitalizovaný iba niekoľko hodín. Od začiatku sa podľa informácií televízie JOJ správal k zdravotníkom agresívne. A to aj napriek tomu, že mu chceli pomôcť, keďže mal zdravotné problémy. Vypočuli si od neho iba vulgárne nadávky. Všetko vyvrcholilo v momente, keď bol muž v izbe. Z ničoho nič začal hádzať barlami, ktoré mal pri sebe. Zdravotná sestra išla preveriť čo sa deje a pacient na ňu v sekunde zaútočil.

Pacient sestru udrel celou silou do tváre

Išlo o takú silnú ranu, že jej pritom rozbil aj okuliare. Ženu pritom zranil tak, že po útoku ju museli v nemocnici ošetriť. Po tomto incidente bola zdravotná sestra dva týždne práceneschopná. Policajti vykonávajú všetky úkony, potrebné na začatie trestného stíhania vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví.

Útok v nemocnici všetkých nepríjemne prekvapil. Muž sa správal počas hospitalizácie agresívne aj k ostatným zdravotníkom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy