Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zvláštne správanie bratislavských policajtov: Najprv zrazili motorkára, potom ho nechali ujsť
Zdielať na

Zvláštne správanie bratislavských policajtov: Najprv zrazili motorkára, potom ho nechali ujsť

BRATISLAVA / Motorkára, ktorého autom v bratislavskej Petržalke zostrelila policajná hliadka, stále nenašli. Ich kolegovia po ňom pátrajú už tretí deň. Krátko po nehode polícia na sociálnej sieti informovala, že motorkár z miesta ušiel. Video ale zachytáva, ako vodič doslova z miesta odkráčal - akoby sa nič nestalo.

​Ušiel či neušiel? Video, ktoré koluje internetom, dáva do tejto nehody medzi hliadkou a motorkárom viac svetla do prípadu. Bizarný postup policajtov z obvodného oddelenia sa podarilo náhodne nakrútiť ľuďom z paneláku. Motorkár s prilbou na hlave s policajtmi chvíľu debatuje. "Policajti bezprostredne po dopravnej nehode zisťovali od vodiča motocykla, či v dôsledku zrážky utrpel zranenia," informovala hovorkyňa KR PZ Bratislava Jana Šimunková. Doklady ani svoje osobné údaje im do ruky ani len nestihne dať. Policajti v jednej chvíli zrazu odkráčajú z cesty k chodníku. Motorkár sa tak vyberie opačným smerom k panelákom.

Kým sa spamätali, neznámy jazdec bol fuč. Tak to je dodnes. Počas noci ho hľadali po sídlisku, ale aj nemocniciach, no márne. Postup hliadky nezostal bez povšimnutia ľuďom pod videom na sociálnych sieťach. "Asi im približoval svoj plán úteku," uvádza sa v jednom z komentárov. "Alebo to bola jedna veľká plánovaná poistná udalosť, ako sa zbaviť starých a zastaralich áut v Policajnom zbore," uvádza sa v ďalšom. "A policajtom dal niekto fúkať," bolo napísané v treťom komentári. Postup obvodákov už riešia kompetentní. Okrem toho, motorkára zrazili, keď vychádzali z vedľajšej cesty na hlavnú. To, prečo ale motorkár nakoniec odišiel, zatiaľ zostáva pod rúškom tajomstva. Mohol ale byť bez vodičáku, prípadne pod vplyvom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy