Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hrozivá nehoda v Bratislave: Policajti sa zrazili s motorkárom, motorka skončila zdemolovaná
Zdielať na

Hrozivá nehoda v Bratislave: Policajti sa zrazili s motorkárom, motorka skončila zdemolovaná

BRATISLAVA / Na Bosákovej ulici v pondelok (2. januára) o 20:12 došlo k dopravnej nehode medzi policajným vozidlom a motorkou.

K nehode došlo pri obchodnom dome s nábytkom na križovatke ulíc Bosáková - Farského. Po zdemolované vozidlá prišli odťahové služby. Aj keď sa žiadnemu z účastníkov nehody nič nestalo a vyviazli bez zranení, motorka bola úplne zdemolovaná. Dopravu na mieste riadila ďalšia hliadka policajtov. Podľa našich informácií mal motorkár z miesta nehody ujsť. 

Ako uviedla Jana Šimunková z oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave, k zraneniu príslušníkov polície nedošlo. "Podľa doposiaľ zistených informácií ku zrážke malo dôjsť počas toho ako policajt na služobnom motorovom vozidle odbočoval z Farského ulice smerom na Bosákovu, pričom pri prejazde križovatkou došlo k zrážke s vodičom motocykla. Vodič motocykla po zrážke z miesta dopravnej nehody utiekol. Policajtom sa aj napriek vykonaným úkonom nepodarilo vodiča vypátrať," doplnila Šimunková. 

Šimunková ďalej dodala, že vyzýva vodiča motocykla, aby sa prihlásil na polícii. "Zároveň žiadame tých občanov, ktorí disponujú akýmikoľvek informáciami o osobe vodiča motocykla zn. Ducatti Monster, aby nás kontaktovali na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na FB stránke Polícia SR – Bratislavský kraj," doplnil Šimunková s tým, že u policajta sa alkohol nepotvrdil. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy