Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Internetom koluje fotografia vraha Michalovčanky. Ide o nesprávneho muža, upozorňuje polícia
Zdielať na

Internetom koluje fotografia vraha Michalovčanky. Ide o nesprávneho muža, upozorňuje polícia

BRATISLAVA / V Michalovciach došlo priamo na Nový rok k mimoriadne tragickej udalosti. Na chodníku tam našli telo mŕtvej ženy, ktorá mala pracovať ako zdravotná sestra. Žena má na facebooku šíriť fotografia muža, ktorý mal popraviť Michalovčanku.

Polícia intenzívne pátra po mužovi, ktorý mal v ranných hodinách dobodať ženu priamo na jednej z ulíc v širšom centre Michaloviec. Internetom sa šíri údajná fotka páchateľa. Polícia toto tvrdenie vyvrátila a označila ju za hoax: "Profil pod názvom "Anka Zkuchyne" zverejnil neupravenú fotografiu mladého muža (úpravu sme spravili až my), o ktorom tvrdí, že má na svedomí novoročnú vraždu v Michalovciach. Rovnaké tvrdenie sa nachádza v rámci účtu "Ivan Počatko". Podľa polície táto dezinformácia zároveň zverejnenú osobu vystavuje nebezpečenstvu v podobe fyzického násilia.

fb Polícia Slovenskej republiky

Žena bola brutálne dobodaná 

Podľa dostupných informácií sa tam pohybovala dvojica ľudí približne pred 7:00. Malo ísť o muža a ženu. Muž ju mal nahánať v smere od centra v blízkosti lekárne a bytových domov. Žena mala na tele viacero bodných rán, muž odtiaľ potom utiekol a jej nemohol nikto pomôcť.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy