Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
13-ročná Viktória z Trnavy je nezvestná, telefón lokalizovali až v Prešove
Zdielať na
Krimi

13-ročná Viktória z Trnavy je nezvestná, telefón lokalizovali až v Prešove

Zdroj: TV JOJ

TRNAVA / Trnavskí pátrači po 13-ročnej Viktórii, ktorá by mohla byť až v Prešove, intenzívne pátrajú. Išla iba prespať ku kamarátke na noc do Trnavy, no vypla si telefón. Na druhý deň sa mala vrátiť domov, neskôr sa mame ozvala cez sociálne siete.

Nezvestnosť maloletej dcéry nahlásila v utorok, 27. decembra, jej mama. Keď si jej dcéra vypla telefón, preverila všetky kontakty na kamarátky, adresy, kde sa mohla zdržiavať. Nakoniec sa jej ozvala cez sociálne siete, že je s kamarátkou na chate na Jahodníku, pri Smoleniciach. Mama ihneď volala na policajné číslo 158 a operačný vyslal hliadky na preverenie.

Dievča je v sprievode 22-ročnej ženy

Policajné previerky boli vo všetkých preverovaných prípadoch negatívne a polícia požiadala o lokalizáciu jej telefónu. Podľa trasovania by sa mohla 13-ročná Viktória práve nachádzať na východe Slovenska, v okolí Prešova, v sprievode 22-ročnej kamarátky Viery.

Popis

Viktória Barboríková z Trnavy je 164 cm vysoká, štíhlej postavy, má tmavé dlhé vlasy a hnedé oči. Pri odchode z domu mala na sebe bledú mikinu, čiernu vestu, tmavomodré rifle a obuté tenisky nezistenej farby. Ak ste maloletú 13-ročnú dievčinu za posledné dni videli, cestovala s vami napríklad vo vlaku, alebo poznáte osoby, s ktorými sa aktuálne zdržiava, všetky informácie nám pomôžu ju rýchlejšie vypátrať a vrátiť jej mame.

Informácie môžete zavolať na číslo 158 alebo napísať do messengeru polícia SR - Trnavský kraj.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy