Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Tragédia v Bratislave: Mladý muž skočil zo šiesteho poschodia
Zdielať na

Tragédia v Bratislave: Mladý muž skočil zo šiesteho poschodia

BRATISLAVA / Pre mimoriadne tragickú smrť sa rozhodol 32-ročný muž. V bratislavskej Devínskej Novej Vsi ukončil svoj život skokom zo šiesteho poschodia paneláku. Na zemi ho našla okoloidúca žena, ktorá okamžite zalarmovala záchranárov. Pomôcť mu už ale nedokázali.

Podľa informácii TV JOJ sa mal v byte Miroslav nachádzať sám s jeho psom. V utorok podvečer na pomerne tichej Eisnerovej ulici začuli miestni ranu. Muž sa rozhodol vyskočiť z okna svojej izby na šiestom poschodí. V byte mal bývať so svojou matkou, ktorá bola v tom čase odcestovaná.

K ležiacemu mužovi utekala pomôcť mladá žena. Tá mu však už pomôcť nedokázala. Na Eisnerovu ulicu zakrátko dorazili viaceré policajné zložky a aj obhliadajúci lekár. Policajti na mieste mapovali stopy a prehľadali aj samotný byt. Po prezretí tela ležiaceho pred panelákom nariadil obhliadajúci lekár pitvu. "Videla som tam nejaký papierik mal vedľa seba. Neviem čo to bolo, nejaký list na rozlúčku," hovorí okoloidúca. 

Prečo sa mladý muž k takémuto zúfalému rozhodol zisťuje polícia. Prípad je o to citlivejší, že ide o medzisviatkové obdobie vyznačujúce sa nielen pokojom ale aj napätím. A práve v týchto dňoch sa to odzrkadľuje. Na internetovej linke dôvery zažívajú najväčší nápor ľudí, ktorí sa obracajú s prosbami o pomoc.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy