Skoro jasno
20°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Z luxusného mercedesu zostal iba obhorený vrak
Zdielať na

Z luxusného mercedesu zostal iba obhorený vrak

ČADCA / Luxusné auto zhorelo včera v noci do tla. Stalo sa to v Čadci na sídlisku Kýčerka na ulici Okružnej. Obyvatelia nakrútili požiar z okien panelákov. Či išlo o dielo podpaľača zisťuje polícia aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov.

Obyvatelia sídliska zavolali hasičov po tom, čo počuli silné rany a videli veľkú žiaru. Bolo krátko pred polnocou, keď následkom sálavého tepla začali praskať pneumatiky, plamene šľahali do výšky a kým na sídlisko Kyčerka prišli hasiči, požiar už bol vo vysokom štádiu horenia. "Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Žilina Zuzana Šefčíková. Keď sa už zdalo, že hasiči auto uhasili, opäť sa rozhorelo. Z luxusného mercedesu zostal iba obhorený vrak.

6-ročné auto zhorelo do tla. Škodu si zatiaľ majiteľ nevyčíslil no zrejme bude vyššia ako 20-tisíc eur. Okrem policajného vyšetrovateľa prišiel na miesto aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov. Pracuje aj s verziou, že v tomto prípade nešlo o technickú poruchu auta, ale úmysel.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy