Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dráma v košickom nákupnom centre: Muž chcel spáchať samovraždu, skočil z druhého poschodia
Zdielať na

Dráma v košickom nákupnom centre: Muž chcel spáchať samovraždu, skočil z druhého poschodia

KOŠICE / Muž sa postavil na druhé poschodie, kde preliezol zábradlie a tvrdil, že chce spáchať samovraždu. Presvedčiť ho, aby tak neurobil, sa ho však nepodarilo a muž skočil. Dráme sa prizerali desiatky nakupujúcich.

Muž stál za zábradlím viac ako tri hodiny, na miesto prišiel aj policajný vyjednávač, záchranári a hasiči, ktorí sa muža snažili dostať do bezpečia. Podľa informácií TV JOJ má byť muž chorý, a tak sa rozhodol svoj život ukončiť. Vyšiel na druhé poschodie nákupného centra, čo je približne 13 metrov nad zemou a preliezol sklenenú výplň.

Keď to zbadali ľudia, ihneď zavolali pomoc. "Príslušníci policajného zboru rôznych útvarov v pôsobnosti krajského riaditeľstva Policajného zboru Košice na mieste vykonali neodkladné úkony na záchranu ľudského života," informuje policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Podľa informácii TV JOJ muž po niekoľkých hodinách povedal, že skočiť nechce a prejde na druhú stranu do bezpečia. Avšak neurobil tak a presunul sa ďalej tak, aby ho nezachytila sieť. Muž tak zo siete vypadol a na zem dopadol z výšky asi piatich metrov. Záchranári previezli muža s ťažkými zraneniami do nemocnice. 

"Pacient utrpel vážne poranenia, je však momentálne v stabilizovanom stave. Je hospitalizovaný na úrazovej chirurgii na JIS," informuje hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Louisa Pasteura Monika Krišková. Podľa informácií TV JOJ sa muž pokúsil vziať si život už po tretí krát. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy