Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vodič osobného auta môže hovoriť o zázraku. S autom skončil pod návesom kamióna
Zdielať na

Vodič osobného auta môže hovoriť o zázraku. S autom skončil pod návesom kamióna

PREŠOV/KOŠICE / Na diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami došlo 17. decembra k vážnej dopravnej nehode. Vodič osobného auta skončil s autom zakliesnený pod niekoľkotonovým kamiónom. Pri pohľade na zábery je zázrakom, že prežil.

Stalo sa to na diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami. Na 415. kilometri došlo za zatiaľ nejasných okolností k stretu osobného auta s kamiónom tak, že osobné auto ostalo aj s vodičom zakliesnené pod návesom. Vodič osobného auta bol pri príjazde záchranných zložiek uväznený v zdemolovanom aute. Pomôcť mu museli privolaní hasiči, ktorí ho z vraku auta museli vyslobodiť. "V čase nášho príchodu sa vo vozidle nachádzala jedna zranená a zakliesnená osoba, ktorú sme vyprostili z vozidla a naložili do sanitky," opísal veliteľ zásahu HaZZ Prešov, Pavel Čisárik.

​Muž utrpel okrem iného aj devastačné poranenia v oblasti tváre. No pri pohľade na zdemolované auto pri ňom stála šťastena. Obrovské šťastie to bolo aj v tom, že na sedadle spolujazdca nikto nesedel. "Muž utrpel viaceré poranenia, záchranári ho ošetrili a previezli do nemocnice," uviedla hovorkyňa OSZ, Alena Krčová. Nehoda zablokovala jeden jazdný pruh pred Prešovom smerom od Košíc. Premávku usmerňovala hliadka diaľničného oddelenia polície. Príčinu aj okolnosti nehody preverujú dopravní policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy