Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Chcel ísť za priateľkou do nákupného centra. Zabránili mu v tom drogy v aute
Zdielať na
Krimi

Chcel ísť za priateľkou do nákupného centra. Zabránili mu v tom drogy v aute

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

BRATISLAVA / V stredu (14.12.2022) počas nočnej služby hliadka diaľničného oddelenia kontrolovala na zjazdovej vetve diaľnice D1 vodiča, ktorý sa počas kontroly správal podozrivo a nezrozumiteľne rýchlo artikuloval.

Policajtom dotyčný uviedol, že sa ponáhľa za svojou priateľkou do nákupného centra v Petržalke. "Taktiež si policajti všimli jeho nápadne zrýchlené pohyby a rozšírené zreničky. Tieto znaky správania zvyšovali podozrenie, že zastavený vodič jazdil pod vplyvom omamných a psychotropných látok," uviedla polícia na sociálnej sieti. 

Polícia zároveň spozorovala v prednej časti interiéru auta, že tam má vodič pohodenú injekčnú striekačku, niekoľko bankoviek, alobalovú a papierovú skladačku. "Následne pri vyťažovaní vodič uviedol, že ide o pervitín. Z toho dôvodu policajti uvedené veci zaistili a 38-ročného Maroša, u ktorého týmto vzniklo podozrenie zo spáchania trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi obmedzili na osobnej slobode. Následne bol odovzdaný príslušnému útvaru k ďalším procesným úkonom," dodala polícia. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy