Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická nehoda na priechode pre chodcov: Žena zrážku neprežila
Zdielať na

Tragická nehoda na priechode pre chodcov: Žena zrážku neprežila

BRATISLAVA / V utorok, 13. decembra, došlo v bratislavskej mestskej časti Lamač na priechode pre chodcov k zrážke chodkyne. Učiteľka, ktorá bola na ceste do práce, zrážku neprežila.

Telo chodkyne zostalo ležať na ceste desiatky metrov do priechodu pre chodcov. "Dopravní policajti boli krátko po 06:30 ráno vyslaní na Lamačskú cestu, kde v zmysle oznámenia došlo dopravnej nehode osobného motorového vozidla značky Ford a 61-ročnej chodkyne," informuje policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Podľa doterajších informácií malo dôjsť ku zrážke v čase, keď chodkyňa prechádzala po priechode pre chodcov. "Žena utrpela ťažké poranenia, ktorým na mieste podľahla. Záchranári jej už pomôcť nedokázali," informovala hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová.

Dychová skúška u vodiča bola s negatívnym výsledkom. Doprava je odklonená smerom z mesta do Lamača, tvoria sa dlhé kolóny. Smerom zo Stupavy je zdržanie minimálne 30 minút. Policajti dokumentujú nehodu a riadia dopravu. 

Približne od siedmej hodiny ráno bola v dôsledku cudzej dopravnej nehody prerušená premávka štyroch autobusových liniek, smerujúcich do Lamača, respektíve do Záhorskej Bystrice. Tieto autobusové linky premávali odklonom cez Dúbravku. Premávku po riadnych trasách sa podarilo obnoviť zhruba predpoludním.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy