Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Tragická nehoda: Zrážka na diaľnici si vyžiadala ľudský život
Zdielať na
Krimi

Tragická nehoda: Zrážka na diaľnici si vyžiadala ľudský život

Zdroj: KR PZ Žilina

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / V sobotu 10. decembra krátko pred 17:00 došlo na diaľnici D1 v smere z Popradu na Liptovský Mikuláš doposiaľ z nezistených príčin došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zahynul jeden muž.

Na diaľnici došlo k čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel Škody Octavie a Seatu Leon. "Pri dopravnej nehode utrpel 60 ročný vodič Škody Octavie zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. 62-ročná spolujazdkyňa prevezená do nemocnice," uviedla žilinská krajská hovorkyňa Zuzana Šefčíková.

U 20-ročného vodiča osobného motorového vozidla Seat Leon bola vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom a taktiež bol prevezený do nemocnice. U nebohého bola nariadená súdna pitva. Ďalšie okolnosti a príčiny vzniku tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. "Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov dopravnej nehody neprejazdná. Doprava odklonená cez zjazd na Liptovský Peter," dodala Šefčíková. 

KR PZ Žilina

Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy