Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vzduchom lietali kamene. Porucha potrubia spôsobila striekanie vody
Zdielať na

Vzduchom lietali kamene. Porucha potrubia spôsobila striekanie vody

BRATISLAVA / Na Harmincovej ulici v Bratislave došlo k poruche potrubia na stavbe pred hokejovým štadiónom. Spolu s vystrekujúcou vodou lietali vzduchom aj kamene, ktoré poškodili niekoľko áut. Na mieste zasahovala polícia.

Z poškodeného potrubia vystrekovala voda a zobrala so sebou aj kamene. Tie skončili na okoloidúcich autách. Stalo sa to pred hokejovým štadiónom v Dúbravke, kde prebiehajú stavebné práce v súvislosti s rozširovaním cesty. Pri pohľade na gejzír ľudia neveriacky krútili hlavami. Na autá niektorým dopadli kamene a to im spôsobilo v rannej špičke po ceste do práce zbytočné zdržanie. Voda v spojení s kameňmi vystrekovala do obrovskej výšky a okoloidúcim vodičom či chodcom sa naskytol nevídaný pohľad. Nad celou situáciou sa ale nepousmiali tí, ktorí na chybu na vodovodnom potrubí doplatili.

"Striekala tu voda, spomalili sme všetci, išiel som okolo a zrazu mám dieru v aute," vyjadril sa vodič Rado. Dopravný policajti na mieste zisťovali rozsah škôd a komunikovali s poškodenými. Takisto usmerňovali aj dopravu na tomto úseku. Vodiči sa tu krátko zdržali. Najjednoduchším spôsobom je uplatniť si náhradu škody zo svojho vlastného havarijného poistenia. To ale nemá uzatvorené každý vodič a preto nás zaujímalo, ako postupovať v takomto prípade. "Pokiaľ ho človek nemá, je potrebné zistiť, kto je zodpovedný za takúto škodu a vymáhať si ju vlastne z jeho poistenia zodpovednosti za škodu, kedy to uhradí jeho poisťovňa, alebo potom v občianskoprávnom konaní," informovala hovorkyňa poisťovne Alianz Lucia Strnad Muthová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy