Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Beštiálny čin: Muž sekerou dobil psa svojej susede iba pre to, že štekal
Zdielať na

Beštiálny čin: Muž sekerou dobil psa svojej susede iba pre to, že štekal

HNILČÍK / Beštiálny čin sa odohral v obci Hnilčík. Sused tam sekerou dobil psa svojej susede. Toho činu sa mal dopustiť iba pre to, že dvojročný Bodrík brechal. Vyše 70-ročnej žene ostali po psíkovi iba spomienky, jedna fotka a prázdna búda.

Keď sa pani Viera vrátila popoludní domov, videla svojho suseda, ako so sekerou odchádza z jej dvora. Vedela, že bude zle. Svojho Bodnríka už našla skrvaveného.

Dvojročný psík ležal pri búde.Celú hlavu mal od krvi. Pani Viera okamžite volala políciu. Medzičasom prišiel domov aj jej syn, ktorý bol zvyknutý sa s Bodríkom po návrate z práce privítať. Psíkovi už nedokázal pomôcť ani veterinár."Sánku celú rozbitú. Až tu hore ku oku mal. Aj tu lebku mal rozštiepenú trošičku. Hovorí, keby som ho mal operovať, najmenej 600 eur dáte. Musíme ho utratiť," hovorí majiteľka psíka Viera Sedláková.

Policajti podozrivého muža našli doma

V dome o pár metrov nižšie. Okamžite ho zadržali. Podľa pani Vieri bol motív jednoznačný, mužovi vadil psí brechot. Majiteľka mu želá jediný trest. "Basu, poviem pravdu, basu, aby išiel sedieť za to. Keď mu dajú podmienku, ja to tak ďalej nenechám," hovorí hovorí majiteľka psíka Viera Sedláková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy