Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž v okne masturboval počas dňa pred zrakmi ľudí. Podľa obyvateľov sa to deje dlhodobo
Zdielať na

Muž v okne masturboval počas dňa pred zrakmi ľudí. Podľa obyvateľov sa to deje dlhodobo

BRATISLAVA / Šokujúci pohľad sa naskytol obyvateľke bratislavskej Vrakune, ktorá si počas bieleho dňa v jednom z okien paneláku všimla nahého muža. Chlap tam masturboval rovno pred zrakmi ľudí. Najhoršie na tom celom je, že v blízkosti sa nachádza ihrisko, ktoré je často plné detí. Podľa miestnych obyvateľov sa prípad opakoval už aj v minulosti.

Martina daným úsekom prechádzala spoločne so svojou malou dcérou okolo pol tretej popoludní. Keď sa pozrela na jedno z okien paneláku, ostala v poriadnom šoku. "Náhodne som sa pozrela do Účka a v okne stál ten pán. Úplne nahý. Jediné, čo som zazrela, mal na sebe, neviem, či to bola nejaká čiapka alebo kukla a on tam stál a masturboval," hovorí miesta obyvateľka Martina. 

Martina bola v tom čase so svojou dcérou, ktorú vyzdvihla zo školy. Vydesená matka okamžite zalarmovala policajtov. "Dúfam, že sa to nejako vyrieši, lebo je tam detské ihrisko, bežne sa tam deti hrajú a nemyslím si, že je to v poriadku," tvrdí Martina. 

Nejde o ojedinelý prípad

Podľa tunajších obyvateľov sa to už deje dlhodobo. Zhodli sa na tom viacerí na sociálnej sieti, kde bola zverejnená fotografia spomínaného muža. Na nej je vidno, ako stojí nahý pri okne a drží si prirodzenie.

"To je určitá forma poruchy sexuálnej preferencie, respektíve sexuálnej úchylky. V každom prípade by bolo vhodné takého človeka zaistiť v záujme vykonania psychologického a sexuálneho vyšetrenia, nakoľko takéto konanie môže byť aj predzvesťou vážnejšej sexuálnej deviácie," uviedol Robert Máthé, psychológ a súdny znalec. 

Prípad už má v rukách polícia

Podľa právnika, s ktorým sme sa rozprávali, by spomínanému mužovi mohli hroziť až tri roky za mrežami. "Tento prípad je určitým spôsobom sexuálny exhibicionizmus, čo je považované za trestné, ak je to spáchané verejne," informuje právnik Milan Ficek.

Tvrdenie, že bol v tom čase doma, by mu ale v tomto prípade podľa právnika neprešlo. "Pretože verejne neznamená len na mieste verejnosti prístupnom, ale znamená to aj pred viac ako dvoma súčasne prítomnými osobami. To znamená, že verejne môže byť skutok spáchaný aj v obydlí," vysvetľuje Ficek. "Treba s tým niečo robiť skôr, než on vyjde von a niečo sa udeje," hovorí miesta obyvateľka Martina. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy