Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tragická dopravná nehoda v Tornali: O život prišli štyria ľudia
Zdielať na

Tragická dopravná nehoda v Tornali: O život prišli štyria ľudia

TORNAĽA / Podvečernú zrážku dvoch áut v Revúckom okrese neprežil ani jeden z účastníkov nehody. Informáciu o nešťastí prijali na tiesňovej linke krátko pred pol šiestou večer. Nehoda sa stala pri Tornali, medzi Behyncami a obcou Otročok na úplne rovnej ceste.

Policajná hovorkyňa potvrdila úmrtie štyroch ľudí. V jednom z áut zomrel muž a v druhom muž a dve ženy. Boli to manželia a matka jedného z nich. Vracať sa mali domov z návštevy. Obete museli z vrakov vyprostiť hasiči, ktorí vozidlá najprv zabezpečili proti náhodnému pohybu, úniku prevádzkových kvapalín a vzniku požiaru. 

"Môžem potvrdiť, že na linku tiesňového volania 155 bolo o 17:27 nahlásené, že neďaleko Tornale došlo k čelnej zrážke dvoch osobných vozidiel. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby na miesto vyslalo bezodkladne tri posádky záchrannej zdravotnej služby. Do nemocnice neboli prevezené žiadne osoby, na mieste bolo ale konštatované, že došlo k úmrtiu štyroch osôb, ktoré utrpeli zranenia nezlučiteľné so životom. Jednalo sa o dvoch mužov a dve ženy vo vekovom intervale od 45 do 79 rokov," informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Martin Balko.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy