Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Policajti riešia neobvyklé nehody: Vodiči prešli vstupnými výlohami do obchodu a benzínovej pumpy
Zdielať na

Policajti riešia neobvyklé nehody: Vodiči prešli vstupnými výlohami do obchodu a benzínovej pumpy

PLZEŇ / Dve neobvyklé nehody riešia českí policajti. V obidvoch prípadoch vodiči narazili a prešli vstupnými výlohami do obchodu a benzínovej pumpy. V oboch prípadoch z miesta činu ušli.

Jeden cestný pirát sa vrútil na benzínovú pumpu v Karlových Varoch. Namiesto tankovania narazil do výlohy a rozbil regály. Našťastie miestom neprechádzal žiaden zákazník a ani obsluha, a tak sa nikomu nič nestalo. "Po tejto dopravnej nehode doposiaľ nezistený vodič osobného auta z miesta ušiel," povedal hovorca českej polície Jakub Kopřiva. 

Kriminalisti museli zasahovať aj v plzenskom supermarkete. Spolujazdec si v aute presadol za volant, zamieril do supermarketu, kam autom vošiel skrz vchod a výlohu a pokúšal sa driftovať. Keď to nešlo, s rozbitým autom vyšiel von a odišiel preč. "Po dopravnej nehode mladý vodič s vozidlom odišiel a to následne nechal neďaleko supermarketu. Policajti vodiča obmedzili na osobnej slobode. Dychová skúška bola u muža s pozitívnym výsledkom. Vodič sa policajtom priznal," povedala policajná hovorkyňa Veronika Hokrová. Ani pri tejto nehode sa našťastie nikto nezranil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy