Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž sa najprv pokúsil ženu znásilniť, potom sa jej ospravedlnil a odišiel
Zdielať na

Muž sa najprv pokúsil ženu znásilniť, potom sa jej ospravedlnil a odišiel

NITRA / Šokujúci prepad úradníčky sa stal v jednej z kancelárií v Nitre. Dovnútra vošiel neznámy páchateľ a ženu nútil k sexuálnym praktikám. V jednom momente sa chcela obeť prepadu dostať k telefónu, no násilníka to ešte viac rozzúrilo. Keď bolo po všetkom, ospravedlnil sa a zmizol.

Násilník vošiel do kancelárie, v ktorej sedela za stolom 40-ročná úradníčka. Rázne otvoril dvere a z vnútornej strany si všimol v zámke kľúč. Zamkol dvere a žene povedal, že jej nikto nepomôže. Napokon vyslovil požiadavku. Obeti prepadu násilník povedal "chcem bozkávať tvoje nohy". Šokovaná žena sa bála o život, a preto s ním spolupracovala. Urobila, čo od nej žiadal. Podľa informácií TV JOJ sa úradníčka v istom momente snažila opatrne dostať k mobilnému telefónu. Páchateľ si to ale všimol, vyskočil na stôl, zhodil monitor a následne aj ženu na zem. Rukou jej chytil ústa a nos. Potom si stiahol tepláky a ukájal sa. "Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície v Nitre začal trestné stíhanie pre sexuálne násilie," uviedla hovorkyňa KR PZ Nitra Viktória Borloková.

Ide o mimoriadne citlivý prípad, a preto ďalšie podrobnosti ani presné miesto zverejňovať nebudeme. Informácie TV JOJ hovoria o tom, že prepadnutá žena sa s mužom snažila komunikovať a to napokon pomohlo. Páchateľ vraj totiž ženu objal a následne sa za to, čo urobil, ospravedlnil. Potom z kancelárie ušiel. "Vzhľadom na prebiehajúce procesné úkony sa k prípadu bližšie vyjadrovať nebudeme," povedala Viktória Borloková. Dá sa povedať, že páchateľ bol naozaj odvážny. K sexuálnemu prepadu došlo za bieleho dňa po 14-tej hodine popoludní. V kancelárii sa zdržal zhruba desať minút. "V zmysle trestného zákona hrozí za tento skutok trest odňatia slobody na päť až desať rokov," informovala Borloková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy