Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Záhadná smrť mladého muža: V nájdenom byte bol iba na návšteve
Zdielať na

Záhadná smrť mladého muža: V nájdenom byte bol iba na návšteve

PREŠOV / Polícia vyšetruje úmrtie mladého muža. Našli ho bez známok života v jednom z bytov na najväčšom prešovskom sídlisku. Mladý muž tam bol iba na návšteve. Z bytu ho ráno odviezla pohrebná služba.

K smrti muža, ktorej okolnosti sú zatiaľ nejasné, došlo v byte na piatom poschodí. Podľa majiteľky bytu bol nebohý muž na návšteve u jej dospelého syna. Ráno ho našli nevládne ležať na zemi. Bol už bez známok života. "Vyslaní záchranári už mužovi pomôcť nedokázali, lekár musel konštatovať smrť," povedala hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová. 

Susedia si ráno všimli pohrebnú službu zaparkovanú pred vchodom. Čo sa stalo za dverami bytu nikto z nich nevedel. Mladého muža, ktorý prišiel o život, v paneláku nepoznajú. Pochádza z Nitry a mal 29 rokov. 

Podľa informácií TV JOJ mal mať nebohý muž zlomených viacero rebier. Či si tieto zranenia mohol spôsobiť pri páde na zem, preveruje polícia. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie môže v tejto chvíli len potvrdiť, že prešovský vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie pre zločin zabitia," informuje prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Okolnosti smrti vyšetruje polícia. V prípade zatiaľ nebolo vznesené žiadne obvinenie. "Sú vykonávané potrebné procesné úkony k objasneniu skutku," dodáva Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy