Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vážna nehoda dvoch kamiónov ochromila dopravu na vjazde do Bratislavy z D2 na niekoľko hodín
Zdielať na

Vážna nehoda dvoch kamiónov ochromila dopravu na vjazde do Bratislavy z D2 na niekoľko hodín

BRATISLAVA / ​Pre vážnu nehodu takmer šesť hodín kolabovala doprava na vjazde do hlavného mesta. Na diaľnici v smere z Českej republiky sa zrazili kamióny. Jedného z vodičov musel previezť do nemocnice vrtuľník.

​Vážna dopravná nehoda na diaľnici D2 v smere do Bratislavy obmedzila premávku na niekoľko hodín. Necelé dva kilometre pred vstupom do mesta v smere od Českej republiky sa zrazili podľa prvotných informácií polície tri kamióny. Na mieste boli do seba zakliesnené dva. Do kamiónu so slovenským evidenčným číslom narazil kamionista z Bulharska. Keďže to bolo v čase špičky, na už aj tak vyťaženom diaľničnom úseku sa tvorili kilometre dlhé kolóny. Na miesto v krátkom čase dorazili záchranári.

"Pri dopravnej nehode sa zranili dvaja muži. Jeden z nich utrpel ťažké poranenia a do nemocnice ho prevážali leteckí záchranári. Druhý sa zranil ľahšie," informovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Alena Krčová. "Lekárka leteckých záchranárov si 53-ročného vodiča kamióna na mieste nehody prevzala do svojej starostlivosti. Pacient po náraze utrpel poranenie hrudníka a brucha a bol pri vedomí," uviedla hovorkyňa leteckých záchranárov Zuzana Hopjaková. Po prvotnom ošetrení ťažko zraneného muža ho vrtuľník previezol do Univerzitnej nemocnice na Kramároch. Aj po niekoľkých hodinách od nehody bol úsek čiastočne neprejazdný. Poškodený kamión museli dostať z cesty chlapi z odťahovky so špeciálnymi vozidlami. Diaľnica bola plne prejazdná až v neskorých popoludňajších hodinách.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy